Rubrik

Åh vad jag hatar rubriker! Man kommer aldrig på något att skriva:/ Någon som håller med?:P Aja idag var det Elins (www.eelinlevin.blogg.se) sista dag i skolan :( Sorgligt.. Har typ inte ngn annan i klassen att vara med men sen har jag ju andra härliga personer i resten av 7:an. Idag har jag varit med Elin och hennes kompisar. Fast det var egentligen inte planerat... Vi gjorde sällskap med Tess till Vällingby och sedan åkte jag och Elin en annan buss hem. Ett tag efter att Elin hoppat av bussen sa busschaffören att bussen var ej i trafik men det var långt kvar!  Och jag märkte inte det förrän den vände och körde tillbaka till Vällingby haha och och sedan skällde hon typ ut mig för att jag inte hörde att bussen var ur trafik :S Aja nu ska jag gå och lägga mig vill bara önska Elin lycka till imorgon när hon börjar i sin gamla skola!

Kramar

Två vill ha!


Mascara: Maybelline - 99 kr
Hög kjol: Monki - 250 kr

Kramar


-

Hej bloggen! Har spelat teater i stan idag med Michaela och gått runt lite sen efter det, har bl a bytt ut en present till min lillebror David som fyller år den 22 september :) grattis i förskott säger jag! Ska samtidigt passa på att gratta Michaelas lillebror som fyller år idag:) haha har märkt att Elin inte har kvar sin blogg längre utan att hon har en annan :) http://eelinlevin.blogg.se spana in den! Har annars varit hemma idag och inte gjort så mkt. Hade tänkt att spela golf idag men det började regna så mkt så vi kunde inte :( 

Kramar


Dålig uppdatering..

Det har varit lite dålig uppdatering till och från nu men ska försöka bättra mig. Har i alla fall fixat ny bild och ändrat färg på headern är riktigt stolt att jag kan det nu haha..

en kvart kvar och sen böerjar idol! :D åhh gud vad jag längtar haha                           


Kramar


bilder från marskärÖn:Yttre gården

bastunFörsta kvällen

Kramar


at home

Har kommit hem från Marskär nu i skärgården, har bara slappat och haft det.
Fredag: såg på Othello med skolan, den var sådär döm skrek typ hela tiden :/ sen gjorde jag typ inte så mkt mer i skolan förutom att jobba, elr jo vi fikade på bg haha... efter skolan cyklade jag och david hem till simon och filip för att hämta flytvästar fast vi vart kvar där lite längre.. sen fick vi bråttom hem för att åka till nynäshamn. när vi hade tråkat i bilen dit och tillslut kom fram till huset i skärgården trots all packning skulle vi typ äta. sen gjorde vi nog inget mer tror jag.
Lördag: vi plockade svamp, slappade, bada och basta efter det. inget mer att säga än att vi ick mycket svamp vilket innebar mycket ränsning hehe
Söndag: idag åkte vi båt till ngn ö och gick runt lite. det var asvarmt och man blev trött! vi fikade och fortsatte att gå längs vattnet var det typ stenar överallt och sara hittade en stor, vit sten som hon släpade runt hehe hon var helt slut när vi skulle åka med båten tillbaka igen XD annars har vi packat och badat. badade 13 gånger den här helgen, har räknat varenda gång haha men det var bara 10 grader i vattnet :S lägger upp lite bilder senare från helgen:)

Kramar


030909

Hej bloggen, har varit lite dålig på att uppdatera mig på sistone och kmr inte att kunna göra det i helgen heller:( för jag ska till Hannas landställe ute i skärgården. det ska bli kul:) lägger förhoppningsvis upp bilder efter helgen<3 idag har varit en slapp dag i skolan men ändå fått myckeet gjort hur det nu hänger ihop:/ fick pannkakor till lunch och dom var faktiskt ganska goda förutom kanterna som var hårda. efter skolan hämtade mamma mig efter skolan - hon jobbade hemma - för att åka till välingby och fixa betalkort kort!! åh snart ska jag få det!:) tror det skulle vara på torsdag nästa vecka, är inte riktigt säker:S men men... id-kortet får man inte förens om 4 till 6 veckor! ååh jag kmr inte orka vänta:( det är så lååååååångt dit! jaja efter det fick jag kasta i mig lite mat för att åka till golfen jäktigt jäktigt... vi spelade på viksjös 18-håls bana och det var riktigt kul! jag har aldrig gjort det på den banan förut. har packat färdigt nu och ska gå och lägga mig, glöm inte att gå in på http://eelus.blogg.se! ha det bra:)

Kramar


09-09-01

Hej bloggen!
Idag har vi haft gympa i skolan vilket inebar tung packning :/ Men det var faktiskt ganska kul, vi körde doppboll, killebloll (om det stavas så heh) och typ ngn sorts stafett.
Efter skolan var jag och Elin i jakan och skulle köpa en present till Hanna som inte fanns så jag fick köpa en annan sak, kan inte skriva det här och nu för hon har inte fått den ;) Förutom present så blev det en glass och en till haha twister x2 haha är en riktig glassätare haha XD
MÅste åka nu chiao

Kramar

RSS 2.0